IWOK & GO TILBURG

IWOK & GO TILBURG Wok, salads, sushi & smoothies

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1512 beoordelingen
24 apr 2019 om 9:16 Eten was optijd er zat meer vlees in dan verwacht pluspunt minder groenten dan verwacht min punt in mijn wok.. maar erg lekker..
21 apr 2019 om 22:40 Lekker!
19 apr 2019 om 14:43 Eten is altijd goed heet en lekker op smaak, vriendelijke bezorger. Jammer dat de lamsfilet taai en door en door gegaard was. Daarom 4 van de 5 sterren.
17 apr 2019 om 21:31 Altijd lekker, super snel en warm eten! Vriendelijke bezorgers! Dikke aanrader!!
9 apr 2019 om 20:32 Super!!! Echt n aanrader
8 apr 2019 om 12:26 het eten werd zo en zo veel te laat bezorgd.. en bij aankomst waren 2 van de 3 bakjes kapot (de bodem onderuit gescheurd ) met als gevolg dat al het eten los in de tas lag !!!! alsof er mee gegooit was voor mij niet voor herhaling vatbaar
7 apr 2019 om 22:06 Erg teleurstellend. Bijna geen groenten, één homp noodles en weinig saus. Nooit eerder meegemaakt hier.
7 apr 2019 om 22:05 Super slecht, meer dan 45 minuten te laat met bezorgen. Gebeld, kei chagrijnig persoon aan de telefoon. Het was onderwijs en het was druk zei ze. Toen ik daar op wilde reageren, gooide ze de hoorn er op. Belachelijk!!! Echt klantonvriendelijk!! Nooit meer
7 apr 2019 om 21:34 Duurde erg lang maar het eten was erg lekker
4 apr 2019 om 13:51 Superheerlijke verse groenten. Bestel ik meestal dubbel met ook rijst
31 mrt 2019 om 21:10 Zou een half uur duren. Na een uur gebeld, toen was het nog een kwartiertje zeiden ze. Dat werd een half uur. Uiteindelijk 1.5 uur moeten wachten. Belachelijk
31 mrt 2019 om 20:44 Zonder twijfel de slechtste thuisbezorgd ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Niet alleen was het eten zo zout dat ik het amper door mijn keel kreeg, maar het heeft ook voor voedselvergiftiging gezord voor zowel ik als mijn vriend. GEEN AANRADER!