IWOK & GO TILBURG

IWOK & GO TILBURG Wok, salads, sushi & smoothies

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1737 beoordelingen
23 okt 2019 om 8:51 Ik bestel hier vaak, jammer dat ik gisteren een verkeerde bestelling geleverd kreeg. Had ipv een hete saus een hele zoete gekregen die k nooit pak
21 okt 2019 om 10:21 Eten was prima! Bezorging was ook op tijd, alleen jammer dat je moet betalen voor vork en lepel en die vervolgens niet mee gegeven worden.
20 okt 2019 om 20:02 Food was steaming hot when we got it. Delivery was quick and friendly, they delivered it all the way to the front door at the 3rd floor.
19 okt 2019 om 21:07 Normaal altijd goede ervaring totdat we vandaag een schaamhaar vonden in het eten. Daarna hadden we geen honger meer helaas.
18 okt 2019 om 10:59 Bestelling klopte (zoals zo vaak) weer niet. Heb geen cashewnoten gekregen terwijl ik daar wel voor betaald heb, daarnaast miste er ook groente bij de noodels.
17 okt 2019 om 20:49 Op de aangegeven tijd werd het bezorgd. Eten goed heet en beerlijk van smaak. blijft de favoriete
11 okt 2019 om 19:58 Die Joyce hier ergens onder moet gewoon even haar muil houden, het eten is altijd super lekker, goed gevuld en de bezorging is snel (20 min) en vriendelijk. In 2019 heb ik hier 18x besteld (ja echt) dus geloof mij maar gewoon. Joe
9 okt 2019 om 20:33 Tomatensoep en noedelmaaltijd waren heerlijk! Groentes nog lekker knapperig. De food tracker van de app doet helemaal niets, jammer
6 okt 2019 om 9:01 Het eten was ronduit smerig! Het dreef in de saus en het was echt niet te eten. Ik heb het zo de vuilnisbak in gegooid.
5 okt 2019 om 7:30 Goed eten! Aardige bezorger!